Nog een voordeeltje!
Het minimaliseren van onze vlees/vis consumptie heeft nog een ander groot voordeel, realiseer ik me langzamerhand. Een vleesloos bestaan is namelijk niet alleen...
Het minimaliseren van onze vlees/vis consumptie heeft nog een ander groot voordeel, realiseer ik me langzamerhand. Een vleesloos bestaan is namelijk niet alleen...
Eergisteren weer eens een lekkere pasta-ovenschotel gemaakt, op de normale manier, maar met in plaats van rundvleesblokjes, twee Vega-steaks. Aangezien we met z...
Ik weet niet waar de puntjes zitten. En ik heb geen zin om het op te zoeken ook. Ik was aan het knutselen met woorden omdat ik de titel: Bourgondiër in de knel&...
Vanmorgen vroeg stuurde mijn dochter mij de foto van de heerlijke Gordita’s die we gisteren aten, en meteen daar achteraan een linkje naar een artikel ove...
Eerst maar even de update met foto, van het kleurenexperiment, gisteren. Pittige Bonenpuree, Tomatenrijst, Tzasaus en Vegetarische Balletjes. Het was eerlijk wa...
Ik was zojuist aan het verzinnen wat ik vanavond serveer. Al gauw – al scrollend – wist ik één ding zeker. Tomatenrijst! Ik wist het absoluut zeker,...
Nee, stramien is geen vleesvervanger. Het is het keurslijf waarin wij allemaal onszelf hijsen, elke dag. Ik probeer met mijn Vegetarische Bourgondiër-blog zovee...
Sjonge jonge wat hebben we weer lekker gegeten, we hebben echt met elkaar een heel pak risotto op. En de bult groente die erin verwerkt was. We noemen het regen...
Er moet mij iets van het hart. Het eten zonder vlees of vis, of met veel minder in elk geval, valt mij helemaal niet tegen. Integendeel, ik zou willen dat ik hi...
Ingrediënten; Risottorijst, paddenstoelen, verse spinazie, Parmezaan, cashewnootjes, witte wijn, groentebouillon. eigen recept Verwarm in een pan wat olie, voeg...