B. in de K. – kleuren experiment

Ik was zojuist aan het verzinnen wat ik vanavond serveer. Al gauw – al scrollend – wist ik één ding zeker. Tomatenrijst! Ik wist het absoluut zeker, ik heb het nooit eerder gemaakt, maar ik moet het hebben vandaag: tomatenrijst. Heerlijk!

Een eindje verderop op het web zag ik het tweede onderdeel van het menu. Onvoorstelbaar dat ik dit nog niet eerder heb geprobeerd, het moet wel verrukkelijk smaken, en misschien wel nog lekkerder bij tomatenrijst! Pittige bonenpuree. Daar hebben we het over. Zacht glanzend, smeuiig en goudgeel. Heerlijk.

In de koelkast heb ik nog balletjes. Gewoon lekkere kant en klare vegetarische balletjes, die gooien we in de Airfryer voor een krokante bite.

Nou, en dan denk ik dat een Grieksig sausje van dikke yoghurt, feta en komkommerrasp er niet bij mag ontbreken.

Proef je het al? Wie durft het ongezien te maken?

Ik wel.

voor het recept klik je in het menu Recepten

Geef een reactie