Newest Series

I would like to tell you something about the fun new series of paintings I am working on. I have been following the Facebook page of the Rotterdam photographer Fred Ernst for some time, who has enjoyed photographing the jackdaws in his environment for years. So I have naturally become a huge fan of his Jackdaw productions and can well imagine that he knows most of them by name. (yes he gave them those names himself, they didn’t introduce themselves to him)

In any case, these pictures inspire me to such an extent that I would like to make a whole series of paintings of them. I’ll post the first two here. From now on I also offer them as a print (A3 format). The originals are made in Acrylic on paper, 50x70cm.

Ik wil graag iets vertellen over de leuke nieuwe serie schilderijen waar ik mee bezig ben. Ik volg namelijk al een tijdje de facebookpagina van de Rotterdamse fotograaf Fred Ernst, die er al jaren plezier in vindt de kauwen in zijn omgeving te fotograferen. Ik ben dus als vanzelf een enorme fan van zijn kauwproducties geworden en kan me goed voorstellen dat hij de meeste bij naam kent. (ja hij gaf ze die namen zelf, ze hebben zich niet aan hem voorgesteld)

In elk geval inspireren deze mij zodanig dat ik er graag een hele serie schilderijen van wil maken. Ik zal de eerste twee hier plaatsen. Ik bied ze vanaf heden ook als print (A3 formaat) aan. De originelen zijn gemaakt in Acryl op papier, 50x70cm.

Geef een reactie