Joost mag ’t weten!

Jammer joh! De kerstfair te Dreumel, zo enthousiast voorbereid en ingepland door Joost, onze groenteman die echt van alle markten thuis is, gaat wederom niet door. Corona. Inderdaad.

Je kan je afvragen wanneer dat gedonder nu eens een keer klaar is, of je kan je afvragen waar je dan nu met al je geschilderde kerstkaarten naar toe moet. Gelukkig mocht ik van de online drukkerij Studentendrukwerk.nl prachtige flyers maken. En ook sublieme stickervellen heb ik bij hen besteld. Zo kan ik mijn schilderijtjes professioneel aanbieden, of opsturen met een mooie flyer erbij. Zo’n pakketje ziet er echt top uit. Mijn vrolijke schilderijtje met een heel persoonlijk naamstickertje er achterop geplakt en zo’n prachtige flyer erbij. Mooi kwaliteitspapier en heldere kleuren, dat is precies wat je wilt. Het is een prima manier van reclame maken voor je product. Je kan al deze leuke dingen super eenvoudig en razendsnel online zelf maken. Upload je eigen foto – van je product of iets anders – of gebruik de leuke afbeeldingen en versieringen die er op de website voor je klaarliggen. En binnen no time heb je alles voor je reclame in huis. Ze hebben trouwens diverse fantastische gepersonaliseerde cadeau- ideetjes! En het is ook nog eens lekker betaalbaar zonder dat je enorme oplages hoeft te bestellen. Ik ben er in elk geval heel blij mee en wanneer Joost de volgende markt organiseert bestel ik zeker weer een aantal leuke dingen bij studentendrukwerk om mijn schilderwerken te promoten! Voor nu ga ik hem eerst een stapeltje flyers brengen.

naamstickertjes voor achterop mijn schilderwerken

Geef een reactie