Retro Kaartenset

Yes! Zo leuk, de kaarten zijn binnengekomen. Het heeft eventjes geduurd, door de zware sneeuwval en aanhoudende vorst, maar vandaag belandden ze dan met een veelbelovend plofje op de mat. Keurig verpakt in een bubbeltje. Pakjes openmaken is altijd al leuk, maar dit is wel een extra speciaal cadeautje van de Fotofabriek

Zoals je ziet zijn de fotokaarten van een heel mooie kwaliteit, met heldere kleuren op stevig fotopapier. Op deze manier kun je je foto’s afdrukken alsof ze met een ouderwetse direct-klaar camera zijn gemaakt! Bovendien is het heel simpel om ze voor het bestellen op de website van de fotofabriek helemaal naar eigen wens en in stijl op te maken. En wat ze nog meer bijzonder maakt is de achterkant! Deze lijkt op een foto die met zo’n oude camera is gemaakt en nog moet opkomen… Ja, ook met de direct-klaar camera moest je nog even geduld hebben! Op deze zwarte achterkant kun je met een witte (of gouden) stift, een persoonlijke boodschap schrijven voor de ontvanger van je kaart. Want je gaat je zelfgemaakte fotokaarten natuurlijk opsturen, naar je vrienden en familie. Of, je geeft ze mee aan je potentiële klant om ze net zoals ik te gebruiken voor promotie van je kunstwerken.

Ik ben in elk geval superblij dat ik de aanbieding heb uitgeprobeerd, want voor een aantrekkelijke prijs heb ik nu een mooi professioneel promotiemiddel in handen. Ik ga ook nog even verder kijken wat ze bij de fotofabriek in de aanbieding hebben, want ik wil over een tijdje, als ik meer werk heb om te laten zien, ook graag een fotoboek maken.

Hier zijn mijn kaarten te koop

2 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: