Sneeuwpopkerstkaarten

Nee, niet het nieuwste scrabblewoord, hoewel scrabbelen ook goed past bij de stemming waar ik door mijn kerstschilderwerk in geland ben. (kerstschilderwerk, ook een goed woord)

Ja, dit blogje gaat over mijn eigen ontworpen kerstkaarten. En, wat zijn ze lekker snel bij de Fotofabriek! Mijn sneeuwpopkerstkaarten zijn gewoon binnen twee dagen geleverd! Wat is het toch leuk om je eigen ontwerp op echte kaarten te zien. De kleuren komen mooi en helder over en de kaart voelt goed aan in je hand. Bij de fotofabriek worden ze geleverd met passende helderwitte enveloppen. Het ziet er allemaal heel ‘echt’ uit. Alsof ze zo uit een trendy winkeltje komen. En om de prijs hoef je het niet te laten! Ik denk dat ik nog een paar setjes ga laten maken, van mijn andere kerstschilderijtjes. Het is heel eenvoudig om online kerstkaarten te maken. Het enige wat je nodig hebt is een goede scherpe foto van je onderwerp.  Maar je kan ook gewoon aan de slag gaan met alle onderwerpjes en versieringen die de fotofabriek aanbiedt om andere kaarten te maken. En dan gaat alles als vanzelf. Ook leuk natuurlijk om zo een archief van je eigen kunstwerken aan te leggen. In een kaartenbak… Of in een wandkaartenhouder, of….

Maar nu eerst nog even doorwerken, om een voorraadje bij elkaar te schilderen voor de kerstmarkt.

1 Reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: