Pasta met Steak

Eergisteren weer eens een lekkere pasta-ovenschotel gemaakt, op de normale manier, maar met in plaats van rundvleesblokjes, twee Vega-steaks. Aangezien we met zijn tweetjes waren, bleef er een leuke hoeveelheid over voor gisteren, toen we met zijn drieën aten. Daarom een courgette salade erbij gemaakt, met knoflook en tomaat. Daarvan ga ik het recept maar niet delen, achteraf had ik van die courgette beter een lekkere snelle soep kunnen maken, want we hadden ook Libanees brood uit de oven en verse ansjovisboter. Dit laatste wel wat dubieus… maar we nemen het niet echt heel nauw met de vis en schaaldieren. Ik ben daar nog niet helemaal uit, en die ansjovis stond daar nu eenmaal in mijn voorraadkast.

In elk geval kun je die nep-steaks in dit recept goed hebben, want bij mijn zoon rees tijdens het eten de vraag: zijn we nu al niet meer vegetarisch?

Cartoon of vegetarian vegetables in pot as no meat concept ...
discriminatie in de pot

Recept Pasta vind je Hier

Geef een reactie