Vegondier – gratis afhalen!

Ik weet niet waar de puntjes zitten. En ik heb geen zin om het op te zoeken ook. Ik was aan het knutselen met woorden omdat ik de titel: Bourgondiër in de knel’ bij nader inzien enerzijds te lastig vind, en niet aansprekend genoeg anderzijds. Dus dacht ik aan Vegondier (met puntjes) of aan Bourtarier, ook met puntjes ja. Maar zeg nou zelf, het is – met of zonder trema – te gezocht, te gemakkelijk en het dekt de lading van mijn blog ook al niet.

Iets anders dat ik pas deze week aan den lijve ondervond, was dat bepaalde titels boven je blog heul (!) veel lezers trekken. En andere heulemaal (!) niet. Nu zijn dit allerlei bijkomstige zaken, die wel heel veel afleiden van de intentie van mijn blog. Maar toch belangrijk, want zeer helpend bij het bereiken van meer mensen, die wellicht blij worden van mijn blogjes, als ze deze maar eenmaal hebben aangeklikt!

Vanaf nu zal ik dus enigszins cryptische titels boven mijn dagelijkse wederwaardigheden plaatsen. Ik wil het ook best even in de tekst toelichten. Vandaag hebben we het over een Vegondier. Dit is natuurlijk de vegetarische Bourgondiër, maar het klinkt zonder puntjes wel als iets wolligs met grote glanzende ogen, toch? En daarom dacht ik dierenliefhebbers te kunnen interesseren met de woorden: gratis afhalen. Natuurlijk is dit niet helemaal uit de lucht gegrepen, want mijn tips en recepten kosten je helemaal niets. Je hoeft maar te klikken op mijn site om het allemaal gratis tot je te nemen.

Mijn recept voor een heerlijke gevulde witlofsalade bijvoorbeeld, dat vind je Hier!

gevulde witlofsalade met appel en ei, en mandarijn en nootjes, en een pietsje Schrobbeler of andere likeur

2 Reacties

  1. Lekker ziet dat eruit. Toevallig gisteren witlof met appeltjes en een ei gegeten, maar geen mandarijn of noten erbij. Goed voor een volgende keer. Bedankt. Sta al in je bestand, maar toch maar even opnieuw ingevuld.

    1. hallo Yvonne, ja… ik ben er nog steeds niet achter hoe het nieuwsbrieven bestand werkt, helaas. Maar komt tijd, komt raad 🙂 Dank voor je reactie!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: