Pasta Rundvlees ovenschotel

Ingrediënten; pasta, ui, rode paprika, knoflook, rode peper, tomatenpuree, tomatenblokjes, room, geraspte kaas, eitje, Vega Steak (of niet) cherrytomaatjes

niet zo mooie foto: Renate
(eigen recept)

Zet je pasta op in ruim water met zout, het hoeft niet helemaal gaar.

In de braadpan bakje je stukjes rundvlees, maar nu dus stukjes Vega Steak aan, dan gaan de uien en de paprika in stukjes erbij. De knoflook en rode peper fijngesneden ook erbij. Chilipoeder en paprikapoeder erop. Blikje tomatenpuree even meebakken. Blikje tomatenblokjes erbij. Scheut kookroom of gewone houdbare room erbij. Proeven of er nog peper en zout nodig is.

De bijna gare pasta er door mengen, wat geraspte kaas erdoor en bestrooien met nog wat geraspte kaas. Lekker om er nog een gebakken eitje op te doen, maar niet per see nodig. aan de andere kant: je kan ook de Vega Steak weglaten en dit gerecht alleen met het gebakken ei en de kaas eten.

Hoor het graag als je dit recept probeerde, wat je ervan vond!

Geef een reactie