Paddenstoelen Risotto

Ingrediënten; Risottorijst, paddenstoelen, verse spinazie, Parmezaan, cashewnootjes, witte wijn, groentebouillon.

eigen recept

Verwarm in een pan wat olie, voeg je benodigde hoeveelheid Risottorijst toe, en zet je groentebouillon klaar. (de hoeveelheid vocht staat op het pak. Trek de hoeveelheid witte wijn die je wilt gebruiken af van de hoeveelheid groentebouillon die vermeld staat.) Voeg nu eerst een beetje, daarna nog wat, en daarna tot aan de helft van het vocht toe. Laat zachtjes pruttelen. Bak ondertussen in een andere pan je paddestoelen bruin. Voeg dan de spinazie toe en laat slinken.

Giet ondertussen telkens wat van het vocht bij je risotto en roer goed door. Als al het vocht is opgenomen roer je wat Parmezaan door de rijst. Opdienen met de spinazie en paddenstoelen in het midden, met wat nootjes en extra Parmezaan er overheen.

Lekker en gemakkelijk!

Eet smakelijk! En zegt het voort. Laat gerust horen hoe het je vergaan is, als je dit recept probeerde.

Geef een reactie