Pasta Salade

Ingrediënten; ruwe pasta (zodat de smaken er lekker aan blijven kleven), kerstomaatjes, zwarte olijven, rode peper, basilicum, kappertjes, Parmezaan, olijfolie. Iets citroensap of witte balsamico. Wel of geen: garnaaltjes, octopus uit blik, mosseltjes of vongole….

eigen recept

Kook de pasta in groentebouillon. Gebruik mooie olijfolie en meng alle ingrediënten voorzichtig door elkaar als de pasta nog warm is. Zo worden de smaken het beste opgenomen.

Ik ben er zelf op dit moment nog niet uit of ik zeevruchten/schaaldieren wil blijven eten. Voorlopig heb ik nog het een en ander in mijn voorraadkast, maar ik weet nog niet of ik deze dingen nog ga aanschaffen. We zullen zien wat de tijd ons leert.

Voor deze salade is een versgebakken broodje met kruidenboter en een glas wijn erbij de vervolmaking van een godenmaal.

Eet smakelijk! En zegt het voort. Laat gerust horen hoe het je vergaan is, als je dit recept probeerde.

Geef een reactie