Bourgondiër in de knel – Paassnacks

Het wordt een beetje beschamend. Het voornemen om hier elke dag mijn vegavonturen te bloggen komt danig in de knel, zo blijkt. Of misschien is het alleen tijdelijk dat er telkens zoveel tussenkomt.

In elk geval liggen de asperges nog netjes naast de foute zalm in de koelkast en heb ik gisteren weer niet vegetarisch gekookt. Maar wel vegetarisch gegeten, gelukkig! Want, zo hebben wij inmiddels ontdekt, dat kan ook heel goed tijdens een snack-avondje.

Gisteren kwamen we door allerlei omstandigheden pas laat aan de tafel terecht, en viel de keuze op iets gemakkelijks. Dat wil zoveel zeggen als: zet de Airfryer maar aan en kijk of er nog iets in de bovenste lade van de vriezer ligt.

Tien jaar geleden had nog niemand hiervan gehoord, vermoed ik, maar tegenwoordig is het een koud kunstje om je vriezer te vullen met lekkere snacks, die én geschikt zijn voor de Airfryer, én Vegetarisch zijn.

Wij hadden gisteren frietjes met kaassoufflés, bami hapjes, bitterballen en kipcorns. Volkomen Vega en ontzettend lekker.

Paasdiner 2020

Geef een reactie