Regenboog Risotto

Ingrediënten; Risotto, groentebouillon, in blokjes gesneden groenten zoals wortel, courgette, paprika. Champignons, Sjalotten, Parmezaan, melk. Nootjes

eigen recept

verhit wat olie in een ruime pan, bak daarin de risotto rijst voorzichtig tot ze glazig ziet. Voeg groentebouillon toe naar hoeveelheid die op het pak wordt aangegeven, maar begin met beetjes tegelijk, tot je de helft van de bouillon hebt toegevoegd.

Zet in een andere pan je sjalotten aan, en voeg daarna de in schijven gesneden paddenstoelen toe. Lekker bakken, dan een schepje BBQ-saus toevoegen. Zacht zetten.

Als de helft van je vloeistof is ingedampt en opgenomen voeg je de in blokjes gesneden groenten en de rest van de bouillon toe. Je kunt er voor kiezen om een deeltje van je vloeistof in mindering te brengen en deze op het laatst weer aan te vullen met witte wijn, of melk. Ik koos melk. Ook roer je aan het einde lekker wat Parmezaan door je pan.

Op het bord, of op een grote schaal maak je de Risotto op met paddenstoelenmengsel in het midden, daarop wat nootjes, en rondom op de Risotto nog wat heerlijke Parmezaan. Laat ze de pan maar leegschrapen.

Eet smakelijk! En zegt het voort. Laat gerust horen hoe het je vergaan is, als je dit recept probeerde.

Geef een reactie