Ovenpasta Spinazie Ricotta en Paddenstoelen

Ingrediënten; een grove pastasoort, knoflook en rode peper, gemengde paddestoelen, verse spinazie, ricotta, mozarella, cherrytomaatjes, basillicum en geraspte kaas.

eigen recept

Begin met het koken van de pasta, in een groentebouillon. Zet met een beetje olie erdoor apart.

Fruit de knoflook en rode peper zachtjes, bak de paddestoelen mee. Voeg dan beetje bij beetje de verse spinazie toe. En als laatste de ricotta. Schep de pasta erdoor, en probeer al doende de grote schelpen met het mengsel te vullen. Gooi over in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.

Meestal is een halfuurtje in de oven op 180 graden genoeg.

Maak je er lekkere mozarella, cherry en basillicum salade bij, dat gaat zo:

mozarella en tomaatjes snijden, bestrooien met peper en zout, besprenkelen met mooie olijfolie en witte balsamico azijn. als laatste gescheurd Basillicumblad er door scheppen. Even laten intrekken. Verrukkelijk!

Eet smakelijk! En zegt het voort. Laat gerust horen hoe het je vergaan is, als je dit recept probeerde.

Geef een reactie